AUTO-MOTIVE.RO - CATALOG WEB AUTO
stiri
PRIMA PAGINA       DOMENII AUTO     INSCRIERI     OFERTE     CERERI     JOBURI     SPECIALE     CONTACT

 Meniu
  Finantare
  Evaluari
  Accesorii
  Avantaje
  Stiri
  Securizare
  Top Oferte
  Statistici
  Asigurari
  Parteneri
  Distribuitori
  Fun SMS
  Tuning
 Categorii
 Comerciale
 Utilaje de constructii
 Promotii
 GARANTATE
 IN LEASING
 IN
 IMPORT
 MASINI
 ULTIMELE
 Masini noi

Audi A8 L 6.0 quattro
  SEAT
  SKODA
  VW
  FORD
 Accesorii
 Parking Partner
Parking Partner este dispozitivul ideal pentru a te ajuta la parcarea cu spatele. Prin intermediul u...

         detalii ...»»
 Articole
 Actualizare Cod rutier 2014

COD RUTIER 2014. Proiectul actual de Cod prevede că amenzile contravenţ...

         detalii ...»»

 Fete&Masini

   STIRI
 

Noile modele Dacia Logan și Sandero au fost prezentate la Bucureşti. Traian Băsescu:

2012-11-18

Dacia Logan 2 și Dacia Sandero 2, care au fost prezentate astăzi la Romaero Băneasa în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu, vor ajunge la dealerii din România ai producătorului autohton joi, 15 noiembrie, când va debuta și operațiunea ”Porți deschise” în toată rețeaua de showrom-uri Dacia.

Traian Băsescu ia cuvântul: "Industria auto ne prilejuieşte ocazia de a afirma şi noi: DA PUTEM!... În seara asta este un eveniment uriaş pentru noi. Constantin Stroe a fost un director responsabil. Eu sunt unul dintre miniştri care au semnat privatizarea Dacia. Renault s-a angajat să investească 400 de milioane de euro. Iată că a ajuns la peste 2 miliarde de euro. Partenerii francezi au fost oneşti cu România, cu oamenii care şi-au găsit locuri de muncă la uzină, în centrul de cercetare, în industria orizontală. Le mulţumesc tuturor celor care muncesc la Dacia. Aş vrea să se realizeze un obiectiv previzibil: Dacia să devină maşina Africii! Îmi pară rău, deja am două maşini, una de la Dacia, una de la Ford, aşa că nu aş putea cumpăra şi acest Sandero roşu!"

Directorul general Dacia, Jerome Olive, s-a străduit să citească un mesaj laudativ în limba română. Chiar dacă nu fără emoții, oficialul francez s-a achitat de dificila sarcină asumată.

Este prezentat un scurt film, care face un rezumat al ultimilor ani ai istoriei Dacia, de la preluare mărcii de către Renault şi până astăzi, când se lansează noile modele Logan 2 şi Sandero 2.

Preşedintele Traian Băsescu a urmărit momentele artistice alături de vicepreşedintele Dacia, Constantin Stroe. Cu un zâmbet discret, aplaudând laolaltă cu oaspeţii de rând.

Chiar acum, cele trei maşini (Logan 2, Sandero 2 și Sandero Stepway) sunt coborâte dinspre tavanul halei, fiecare pe câte un postament susţinut de lanţuri groase cât un antebraţ de domnişoară.

Gazda spectacolului este Radu Naum. Crainicul sportiv vorbește degeaba. Nimic din ceea ce spune nu se aude în public, din cauza muzicii care bubuie în boxele date la maxim.

Una dintre halele de la Romaero este neîncăpătoare, cu peste o mie de invitaţi, 500 dintre aceştia fiind angajaţi Dacia. Toți cei prezenți au fost controlaţi la sânge de ofiţerii SPP. Un lanţ viu, format din ospătari vigilenţi, face de strajă în fața meselor încărcate cu bucate. Oaspeţii pofticioşi sunt îndepărtați cu fermitate şi un mesaj rânjit: ”accesul la mâncare - doar după spectacol!”.

Show-ul pregătit pentru prezentarea noilor modele Dacia a început cu aproximativ 30 de minute întârziere. Organizatorii au aşteptat sosirea preşedintelui Traian Băsescu, care a avut la 18.30 o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni.

Traian Băsescu participă la Romaero Băneasa București la lansarea noilor modele Dacia - Logan 2 și Sandero 2 (inlcusiv versiunea Stepway).

In această seară, la București, Dacia va prezenta berlina Logan 2 și noul Sandero presei autohtone.

Românii vor putea vedea ”pe viu” noile modele Dacia - Logan și Sandero - joi, 15 noiembrie.

Atunci, Dacia Logan 2 și Dacia Sandero 2 (cu a sa versiune Stepway) vor ajunge la dealerii din România ai producătorului autohton.

Dacia a prezentat Logan 2 și noul Sandero la Salonul auto de la Paris din această toamnă.

Producătorul de la Mioveni a deschis listele de comenzi pentru Sandero imediat după debutul evenimentului expozițional din capitala Franței.

Pentru cei care au mers pe încredere și n-au mai avut răbdare să aștepte lansarea din România (inclusiv posibilitatea de a face un test cu mașina), a doua generație a berlinei low-cost primordiale a fost disponibilă abia de la finele săptămânii trecute.

Dacia a ieftinit gama Sandero (noul preț minim de listă: 6.990 de euro), dar a scumpit ușor noul Logan (6.690 de euro).

Ambele modele au de acum ESP, servodirecție și patru airbaguri în echiparea standard.

Autor: Cristian Ionescu, Alexandra Postelnicu

EVZ.ro 
 Login
Utilizator


Parola
Ai uitat parola ?
Inscrie-te acum
 Cautare
Cauta in site
Cautare avansata
 Publicitate

Anunturi Masini
Tuning Auto
Dezmembrari Masini
Bijuteria de argint
Dracula Glass
KURDISTAN

Sunt 5 vizitatori online

©2004-2008 Powered by Starsoft Design

 Actualizare Cod rutier 2014

COD RUTIER 2014. Proiectul actual de Cod prevede că amenzile contravenţ...

         detalii ...»»


Inchide